Wil jij ook betrouwbare klanten behouden voor jouw bedrijf? Dan is het verstandig om te kijken hoe jij je klanten kunt behouden. Om je klanten tevreden te houden, is het belangrijk om betrouwbare productinformatie te vermelden. Hierdoor weten klanten sneller dat het product geschikt is om te bestellen. Het kan je veel tijd kosten om iedere keer zelf op zoek te moeten gaan naar betrouwbare productinformatie. Het kost mega veel tijd, die je wellicht niet hebt. Daarom kun je nu automatische productinformatie vermelden door je aan te melden bij GS1 Pim. Weet je nog niet wat GS1 Pim is? Lees dan verder!

 

Wat is GS1 Pim

Om aan de juiste productinformatie te komen, is het van belang om gebruik te maken van Pim. Pim is een oplossing voor het versturen en ontvangen van correcte artikelinformatie. Hierdoor zijn alle productbeschrijvingen correct, waardoor dit ook betrouwbaar is voor je klanten. Pim stuurt of ontvangt correcte artikeldata naar en van GS1. Alle informatie die jij nodig zult hebben, wordt in één keer verstuurd. Zo weet je zeker dat alle informatie die jij nodig hebt, aankomt. GS1 Pim zijn dus totaal verschillende projecten van elkaar, die toch veel met elkaar gemeen hebben. Zo werken deze bedrijven samen om genoeg informatie te verzamelen over het product. 

 

Online bedrijf? Maak gebruik van digital asset management

Ben jij in het bezit van een online onderneming? Dan is het wellicht een aanrader om gebruik te maken van digital asset management. Digital asset management zorgt er namelijk voor dat bedrijven controle blijven houden over hun digitale content. Denk bijvoorbeeld aan de informatie die vermeld wordt op websites. Door het opslaan van de digitale producten via DAM software, worden alle producten goed opgeslagen. 

 

Wat valt er onder digital asset management?

Deze vraag wordt veel gesteld. Het is natuurlijk verstandig om te kijken naar wat digital asset management allemaal voor jouw bedrijf kan betekenen. Als je hier gebruik van maakt, wordt alles goed bijgehouden. Denk bijvoorbeeld aan je logo, bestanden, video’s en designs. Om alles goed bij te houden, is het verstandig om te kijken naar de richtlijnen. Deze verschillen namelijk enorm per online bedrijf. Ben jij op zoek naar meer informatie over digital asset management? Dan wordt het aangeraden om eens contact op te nemen met een bedrijf dat dit aanbiedt. Het bedrijf zal je dan de nodige informatie geven waardoor je vrij snel kunt beslissen of dit iets voor jou is of niet. 

 

Geef een reactie