Help, je vriend is bijna jarig! Wat moet je hem dit jaar geven? Een eau de cologne heeft hij al, vorig jaar zijn jullie samen lekker uit eten geweest en dit jaar wil je hem graag iets origineels cadeau geven. Houdt je vriend van mooie auto’s en droomt hij over Lamborghini’s en Ferrari’s? We kunnen ons voorstellen dat je niet over het budget beschikt om hem zijn droomauto cadeau te geven. Wat er dan het dichtste bij in de buurt komt is het huren van een sportwagen voor een dag vol rijplezier. Zo bezorg je hem een onvergetelijke verjaardag.

 

Het huren van een supercar

Via het internet kan je gemakkelijk een sportwagen huren. Dit kost wat geld, maar dan heb je wel een unieke ervaring! Zo staan er online Audi’s en Ferrari’s te huur en bestaat een Lamborghini huren ook tot de mogelijkheden. Je hebt er natuurlijk wel je rijbewijs voor nodig. Het rijden in een supercar is een bijzondere ervaring. Zo kan een Lamborghini al binnen vier seconden de 100 km/ uur halen met een maximum snelheid van meer dan 300 km/ uur. Natuurlijk moet je je nog steeds aan de snelheidsregels houden die gelden op de Nederlandse wegen en kan je niet zomaar overal met topsnelheid over de weg crossen. Het huren van een Ferrari kan ook een mooie toevoeging zijn aan je bruiloft, bijvoorbeeld als trouwauto.

 

Veilig de weg op

Dat je in een supercar binnen enkele seconden topsnelheden kan halen, wil niet zeggen dat je dit ook moet doen op de Nederlandse snelweg. Voor te hard rijden krijg je natuurlijk gewoon een boete, of je nu in een supercar rijdt of niet. Daarnaast is het verstandig een verzekering af te sluiten bij het huren van een supercar. Je wilt niet dat je er per ongeluk een paaltje mee raakt, of erger nog, dat je de auto total loss rijdt. Dit is namelijk wel vaker in het nieuws geweest en een ongeluk zit in een klein hoekje! Net als met het huren van een gewone auto worden verzekeringen vaak goedkoper als je boven de 25 jaar oud bent.

 

In een supercar zonder rijbewijs

Een Lamborghini huren zonder rijbewijs, dat kan toch niet? Toch wel! Ook voor jongeren onder de 18 of mensen zonder rijbewijs is het mogelijk in een supercar te rijden. Zo is er bijvoorbeeld de optie een rijles te nemen in een supercar. Er zit dan een instructeur naast je die je begeleidt. Om optimaal te genieten is het misschien wel handig als je van te voren al wat ervaring hebt met het besturen van een auto.

 

Kortom, geef een dagje in een Lamborghini cadeau aan je partner of aan jezelf. Het is een unieke ervaring die je niet snel zal vergeten.

Geef een reactie