Als bedrijf is het belangrijk om naast de medewerkers van het bedrijf ook alle omstanders tevreden te houden. Vooral bij grote projecten moet er niet alleen rekening worden gehouden met de belangen van uw bedrijf, maar ook met de belangen van de omstanders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan buurtbewoners, ontwikkelaars, aannemers, overheden en waterschappen. De communicatie met de omgeving is en blijft erg belangrijk. Tegenwoordig vergeten we nog wel eens goed contact te houden met de stakeholders.

Omgevingsapp van Omniom 

Hiervoor is er door Omniom een omgevingsapp ontwikkelt. Deze app is ontwikkeld voor de omgeving van bepaalde projecten. Zo is de omgeving altijd op de hoogte van de verschillende werkzaamheden en wijzigingen. Dit zorgt voor een goede communicatie en overzicht voor de omgeving. Op de omgevingsapp van Omniom kunnen berichten worden geplaatst op de tijdlijn. Zo kan een belangrijke boodschap nu worden gepubliceerd. Dit kan ook op een ander tijdstip worden gepland om te publiceren. Als het een belangrijke boodschap is kan het worden verstuurd als pushbericht naar de volgers. Er kunnen pdf-bestanden, foto’s en video’s worden toegevoegd aan de berichten. Op deze berichten kan ook worden gereageerd door de volgers. Verder kan er informatie of een planning worden toegevoegd. Zo weet de omgeving altijd wanneer wat plaatsvindt en is iedereen op de hoogte van alle activiteiten. Dit is dan eenvoudig te volgen via de info en planning pagina binnen de omgevingsapp. Daarnaast kunt u ook brieven of tekenen van bewoners toevoegen in de app. Ze kunnen gecategoriseerd worden, zodat ze ook voor de stakeholders eenvoudig te vinden zijn. Verder kan er via de omgevingsapp ook contact worden opgenomen met de stakeholders. Zo kan u snel antwoorden op de stakeholder als beheerder. En zij kunnen ook op hun beurt vragen en foto’s delen met de beheerder. Zo houdt u als beheerder gemakkelijk en overzichtelijk gesprekken met de omgeving. Verder kan in de omgevingsapp ook de laatste statistieken overzichtelijk worden weergegeven. Dit zijn interactieve lijngrafieken, waarin u in één oogopslag kan zien hoe het gaat met uw volgers, de weergaven op uw contactpagina en de berichtweergaven. Zo heeft u altijd een actueel overzicht van uw volgers. 

Omniom

Omniom zelf heeft als missie: Iedere stakeholder vrolijk. Hierdoor zijn hun producten zo ontwikkeld dat ze de beste gebruikservaring geven. Ze zijn hierdoor makkelijk in gebruik en hebben een mooi fris ontwerp. Zo zijn ze heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Iets wat erg van pas komt bij een omgevingsapp. Omniom is vooral gebouwd om de gebruiker heen, vandaar de gebruiksvriendelijkheid.

Geef een antwoord