Een van de zaken waar veel ZZP'ers tegenaan lopen is dat het binnenhalen van ZZP opdrachten lang niet altijd meevalt. ZZP opdrachten liggen niet altijd voor het oprapen en je moet net weten waar je moet zijn om je volgende opdracht binnen te slepen. Het is dan wel een idee om eens te kijken bij Younited.nl. Hier vind je ZZP opdrachten voor iedere branche. Of je nu betonvlechter bent of advocaat, je vindt hier opdrachten die passen bij jouw branche. Ook geeft dit platform je de mogelijkheid om je vragen, als ZZP'er, neer te leggen bij andere ZZP'ers. Het is een platform voor ZZP'ers, maar dan wel voor ZZP'ers die ook eens willen sparren.

ZZP opdrachten plaatsen kan hier ook

Ben je bedrijfseigenaar en heb je iemand nodig voor een bepaald project of voor een bepaalde periode? Dan kun je op dit platform je ZZP opdrachten plaatsen. Je komt op deze manier in contact met heel veel ZZP'ers die graag voor je aan de gang gaan. Je zet in de vacature de vereisten en de vergoeding en dan zul je zien dat er al snel veel reacties op komen. Uit al deze reacties kies jij de ZZP'er die past bij jouw organisatie en die jouw project tot een succes kan maken.

Een ZZP'er is vaak alleen

Veel ZZP'ers zijn ondernemer geworden vanwege de vrijheid die het zelfstandig ondernemen geeft. Jij bepaalt welke opdrachten je aanneemt en welke je afwijst of doorverwijst, je bepaalt zelf je uren en je uurvergoeding. Jij bent je eigen leidinggevende en jij bepaalt alles. Maar dat kan best eenzaam zijn. ZZP'ers zijn ook maar mensen, mensen die af en toe even stoom willen afblazen of die even willen sparren. Of gewoon even een praatje willen maken in de kantine. Maar ja, dat is als ZZP'er niet altijd even gemakkelijk. Door je aan te sluiten bij een platform voor ZZP'ers onderneem je nog steeds zelf, maar niet meer per se alleen.

Stel je vragen in het platform

In het platform vind je veel mensen met allerlei expertises. En dus is er altijd wel iemand die jouw vragen kan beantwoorden. Of het nu gaat om het verleggen van de BTW of over de profit first methode, over ervaringen met een bepaalde opdrachtgever of het uurloon dat je kunt vragen, je kunt hier terecht. Juist doordat het hier gaat om mensen met allerlei achtergronden en ervaringen, vind je hier de antwoorden die je zoekt.

Geef een reactie