Nu het weer lente is, zul je merken dat je steeds weer graag naar buiten gaat. Even een rondje lopen. Even boodschappen doen en soms zelfs een echte wandeling maken. Maar daar moet je dan wel goede schoenen voor hebben. En omdat het lente is, ben je waarschijnlijk wel toe aan nieuwe schoenen. Op de een of andere manier hoort dat toch een beetje bij elkaar. Nieuw seizoen, nieuwe schoenen. Maar voor welk merk ga je? Tip: kijk eens voor Mason Garments. Deze sneakers zijn niet alleen schitterend om te zien, ze zijn ook nog eens heel comfortabel en goed te combineren met iedere outfit. Er zijn Mason Garments heren en Mason Garments dames sneakers. Kijk gewoon eens bij Van Arendonk!

Mason Garments: een statement shoe

Wil je liever niet opvallen? Heb je liever niet dat jouw schoenen anderen opvallen? Dan is de keuze voor Mason Garments wellicht niet de beste. Deze schoenen stralen een bepaalde luxe uit die moeilijk over het hoofd is te zien. En daar moet je tegen kunnen. Mason Garments zijn niet zomaar schoenen. Ze zijn een echt fashion statement. Het grote voordeel van deze sneakers is dat je ze kunt dragen bij iedere gelegenheid. Ze passen prima onder een short, een jeans of zelfs onder je nette pak. Je hebt dus maar één paar nodig. Al is een paar extra altijd goed, natuurlijk.

Zorg goed voor je schoenen

Deze schoenen vallen in het wat hogere segment. Ze zijn dus wellicht wat duurder dan je gewend bent. Maar dat zijn ze dubbel en dwars waard. Je wilt er natuurlijk zo lang mogelijk plezier aan beleven. En dus kun je wel wat tips gebruiken. Maak de schoenen direct schoon na gebruik. Zie je een spatje modder of prut? Maak dit direct schoon met een vochtig lapje. Ook is het belangrijk om de schoenen goed te laten luchten na ieder gebruik. Zet ze dus open op een mat zodra je binnen komt. Dat is trouwens ook beter voor je voeten.

Hoe kom ik aan deze schoenen?

Je kunt dit merk en vele andere merken heel gemakkelijk online bestellen bij Van Arendonk. Wil je graag vakkundig en vriendelijk advies? Bezoek dan één van de winkels van Van Arendonk. Je krijg daar advies over maten en pasvormen en kunt ieder paar in de winkel passen tot je precies dat paar hebt gevonden dat helemaal voldoet aan jouw verwachtingen. Een bezoek aan één van de winkels van Van Arendonk is echt de moeite waard!

Geef een reactie